Półtwardy ser dojrzewający Goat Farm, który łączy aromat ziół i przypraw z mlekiem kozim. Posiada zwartą strukturę, którą można łatwo pokroić lub szybko zetrzeć.
Nie zawiera konserwantów, jest również źródłem białka oraz wapnia. To oryginalne połaczenie zaspokoi gusta największych smakoszy, ponieważ kompozycja ziół i przypraw z serem kozim bardzo dobrze ze sobą współgra. Dzięki dodatkom ser zyskuje niepotarzalny aromat oraz smak. Idealnie pasuje do dań kuchni śródziemnomorskiej, sprawdzi się również jako dodatek do sałatek oraz element deski serów.
Jest źródłem białka, a dodatek ziół urozmaica produkt oraz wpływa na jego walory smakowo- zapachowe. Może stać się ciekawym elementem zbilansowanej diety.
Składniki: pasteryzowane mleko kozie, sól, suszone warzywa (papryka, cebula), zioła i przyprawy (0,9 %) (pieprz, oregano, bazylia, natka pietruszki, szczypiorek), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, naturalny aromat.
Alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)